Alates 16.03 on kool distants-/koduõppel.

0
1269

Valitsuskabinet otsustas, et seoses COVID-19 haiguse levikuga sulgevad kõik Eesti haridusasutused, välja arvatud lasteaiad, uksed alates esmaspäevast, 16. märtsist ning lähevad üle distantsõppele. Iga kahe nädala järel hinnatakse olukorda ja tehakse otsus distantsõppe või koduõppe perioodi pikendamise vajalikkuse kohta. Eestis on ERIOLUKORD, mis tähendab, et koolimajas ei toimu tunde, suletud on huvialakoolid, trennid, kinod, Raasiku valla kõik raamatukogud jne. 

📌 Alates esmaspäevast viiakse õppetöö üle üle kaug- ja koduõppevormile
📌 Kõik avalikud kogunemised on keelatud
📌 1. maini suletakse muuseumid ja kinod ning teatrietendused, kontserdid ja konverentsid keelatakse
📌 Spordivõistlused on keelatud 1. maini
📌 Piiridel kehtestatakse sanitaarkontroll
📌 Peatub kruiiside müük Tallinn-Stockholm-Tallinn liinile
📌 Raamatukogud jäävad avatuks piiratud ulatuses

Lapsed ei tohi käia üksteisel külas, pidada ühiseid sünnipäevapidusid / kogunemisi.

Pikavere Mõisakool lähtub vabariigi valitsuse otsusest. Meil toimub koduõpe. Kogu informatsioon õppimise ja kodutööde kohta leiab E-koolist. Õppimine on leitav ainetunni kohta viidalt: ÕPPETÖÖ, kodune ülesanne on leitav viite alt ÜLESANDED. Igale lapsele on loodud E-kooli sisselogimise parool ja kasutajatunnus, millega saab ka sisselogida kooli pilvesüsteemi. Iga aineõpetaja esitab ekoolis õppematerjali, mida laps peab omandama ja kodutööde esitamiseviis on kirjas iga ülesande juures. Lähiajal saadame lapsevanemate meilile detailse kasutusjuhendi pilvesüsteemi rakendamiseks. 

Palume rahulikku ja mõistvat suhtumist ning koostööd koduõppe edukaks sooritamiseks. Iga algus võib olla raske ja täis väljakutseid. Kuid üheskoos saame siit hea kogemuse, mida edaspidi kasutada saame. Abi saamiseks võib alati pöörduda õpetajate poole. Samuti palume, et lapsed ei oleks ainult nutiseadmetes vaid viibiksid ka värskes õhus. Liikumine värskes õhus ei tähenda, et minnakse teiste laste juurde mängima, vaid reaalselt jalutamist, toimetamist.

Palume kõigil järgida üldiseid tervisekaitsenõudeid ja käituda vastutustundlikult.  

❗Tervisemure korral saab nõu perearstilt või perearsti nõuandeliinilt 1220, välismaalt helistades +372 634 6630
❗Täiendav info koroonaviiruse kohta:
www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus

Haigestumise korral tuleb teavitada koheselt Pikavere Mõisakool direktorit Helju Kadakas helju.kadakas@pikavere.edu.ee tel. 56508719

Infot lasteaia töökorralduse kohta annab direktor Helju Kadakas

Juhend kooli pilvekontori kasutamiseks on leitav siit: