Menüü

MENÜÜ 8.10 – 12.10.2018

ESMASPÄEV 08.10

 H: Tatrapuder,hapukoor, tee.

L: Frikadellisupp.Kissell saiakrutoonidega.

O:Makaron juustuga,ketšup.

TEISIPÄEV 09.10.

 H: Kaerahelbepuder, moos, või.

L: Mulgipuder,kõrned,kapsa-porg.salat.

O: Kukesupp.

KOLMAPÄEV 10.10.

 H: Riisihelbepuder,moos,või.

L: Kalaseljanka.Küpsise-kohupiimamagustoit,moos.

O:Ahjukartul,pihv,redis.

 NELJAPÄEV 11.10.

 H: Makaroni-piimasupp,vorstisai.

L: Kanarisoto,värske kurgi-tomatisalat hapukoorega.

O: Saiavorm piimaga,puuvili.

REEDE 12.10.

H: Odrahelbepuder,moos,või.

L:  Kartulipuder,lindströmi kotlet,hiinakapsa-köögiviljasalat.

O: Juustumuffinid,puuvili.

 

ESMASPÄEV 15.10

 H: Tatrapuder,hapukoor,tee.

L: Kartul,sealiha-hapukurgikaste,kapsasalat majoneesiga.

O:Soojad juustusaiad,kamapallid  jogurtiga,puuvili.

TEISIPÄEV 16.10.

 H: 4-viljahelbepuder,moos,või.

L: Klimbisupp.Riisipuder  kisselliga.

O: Ahjukartul,viiner,ketšup.

KOLMAPÄEV 17.10.

 H: Kaerahelbe-piimasupp,muna-majoneesisai.

L: Kartul,kalapihv,külm  kaste, lillkapsas,paprika.

O:Pannkook  moosiga,puuvili.

 NELJAPÄEV 18.10.

 H: 8-viljahelbepuder,moos,või.

L: Külasupp.Saiavorm  piimaga.

O: Hakkliharisoto,värske kurk.

REEDE 19.10.

H: Rukkihelbepuder,moos,või.

L:  Ahjukartul,kana hakk-koib,marineeritud kurk.

O: Makaronisalat.

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.
Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.