Menüü

MENÜÜ 29.04 – 3.05

ESMASPÄEV: 29.04

H: tatrapuder, morss, hapukoor

L: kalasupp, mannavaht piimaga

Õ: kartulipuder köögiviljadega ja peekoniga

TEISIPÄEV: 30.04

H: kaerahelbepuder, moos ja või

L: makaronid hakklihaga, ketšup ja porgandi-küüslaugusalat, riivitud juust

Õ: võileib singiga, kakao, puuvili

KOLMAPÄEV: 01.05  

KEVADPÜHA

NELJAPÄEV: 02.05

H: rukkihelbepuder, moos ja või

L: kodune seljanka, jogurti-kamavaht moosiga

Õ: kanarisoto, tomat

 REEDE: 03.05

H: mannapuder, moos ja või

L: kartul, guljašš, porgandi-virsikusalat

Õ:hakklihapitsa, puuvili

NB! Igal päeval sai või leib, piim või jogurt ning juur-, puuvili.
Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.