Menüü

MENÜÜ 10.09 – 21.09.2018

ESMASPÄEV 10.09

H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.
L: Seljanka. Mannavaht piimaga.
O: Ahjukartul, praemuna, lillkapsas.

TEISIPÄEV 11.09

H: Riisi-piimasupp, vorstisai.
L: Kartul, kanakaste, tomati-sibulasalat.
O: Makaron juustuga, ketšup.

KOLMAPÄEV 12.09

H: 5-viljahelbepuder, moos, või.
L: Kartul, ühepajatoit.
O: Õunapannkook, vorstileib, moos.

NELJAPÄEV 13.09

H: Odrahelbepuder, moos, või.
L: Kalasupp. Kakaokissell moosiga.
O: Tatar lihaga, külm kaste, puuvili.

REEDE 14.09

H: Kaerahelbepuder, moos, või.
L: Makaron hakklihaga, porgandi-küüslaugusalat, ketšup.
O: šokolaadicroissant, puuvili.

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.
Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

ESMASPÄEV 17.09

H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.
L: Kartul, ahjukana, soe kaste, kapsa-porgandisalat.
O: Kodujuustupannkook, moos, või.

TEISIPÄEV 18.09

H: Nisuhelbepuder, moos, või.
L: Värskekapsasupp. Riisipuding moosiga.
O: Omlett vorstiga, võisai, värske kurk.

KOLMAPÄEV 19.09

H: Kaerahelbe-piimasupp, sprotisai.
L: Kartul, maksakaste, peedi-küüslaugusalat.
O: Makaron hakklihaga, ketšup.

NELJAPÄEV 20.09

H: Mannapuder, moos, või.
L: Kartul, praetud kala, külm kaste, lillkapsas.
O: Sai šokolaadivõiga, juustuleib, kakao, puuvili.

REEDE 21.09

H: 4-viljahelbepuder, moos, või.
L: Hernesupp. Kohupiimavorm kisselliga.
O: Kanaliha-kartulisalat, puuvili.

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.
Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.