Menüü

ESMASPÄEV:03.02
H:tatrapuder, hapukoor
L:kartul, sealiha-hapukurgikaste, porgandisalat
O: kaerahelbe-piimasupp, sepik kalakonserviga

TEISIPÄEV: 04.02
H: riisihelbepuder, moos ja puuvili
L: hapukapsasupp, pannkook moosiga
O: kartulipuder, köögiviljadega ja peekoniga

KOLMAPÄEV: 05.02
H:5-viljahelbepuder, moos ja tomatisepik
L:makaron, koorene kana-köögiviljakaste, kurk
O:kartul, hakklihakaste ubadega

NELJAPÄEV: 06.02
H:kaerahelbepuder, moos ja puuvili
L: kalaseljanka, kohupiimavorm kisselliga

O: praemuna, ahjuviiner, võisai, tomat

REEDE: 07.02
H: odrahelbepuder, moos ja puuvili
L: kartul, pikkpoiss, soe kaste, porgandi-küüslaugusalat
O: muffinid, jäätisekokteil

ESMASPÄEV: 10.02
H:rukkihelbepuder, moos
L: hakklihasupp, jogurti-marjadessert
O: makaron juustuga, ketšup


TEISIPÄEV: 11.02
H: 4-viljahelbepuder moos, puuvili
L: kartul, kanakaste, tomati-sibulasalat
O: omlett juustuga, võisepik, tomat


KOLMAPÄEV: 12.02
H:nisuhelbepuder, moos ja puuvili
L:klimbisupp, piimakissell moosiga
O:hautatud sealiha köögiviljadega


NELJAPÄEV: 13.02
H: 8-viljahelbepuder, moos
L: kartul, kalakotlet, külm kaste ja paprika

O: riisi-piimasupp, singisepik

REEDE:14.02
H: mannapuder, moos ja puuvili
L:makaron hakklihaga, ketšup,
Kapsa-porgandisalat
O: kaneelisaiad, tee

NB! Igal päeval sai või leib, piim või jogurt ning juur-, puuvili.

Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.