Menüü

MENÜÜ 6.01 – 17.01

ESMASPÄEV: 06.01

H:tatrapuder, hapukoor

L: kartul, kanakste, porgandi-ananassisalat

O: riisi-piimasupp, juustusai

TEISIPÄEV: 07.01

H: kaerahelbepuder, moos ja puuvili

L: kartuli-makaronisupp

O: kartulipuder köögiviljadega ja peekoniga

KOLMAPÄEV: 08.01

H:rukkihelbepuder, moos ja puuvili

L: plov, kapsasalat

O:omlett, võisai ja kurk

NELJAPÄEV: 09.01

H:4-viljahelbepuder, moos

L:kalasupp, kohupiim moosiga

O: makaron hakklihaga

REEDE:10.01

H:riisihelbepuder, moos ja vorstileib

L:  kartul, värskekapsahautis hakkliga

O: õunakook purukattega, tee

ESMASPÄEV: 13.01

H:nisuhelbepuder, moos

L:seljanka, kakaokissell

O: pasta broccoli-lillkapsakastmega

TEISIPÄEV: 14.01

H: 5.viljahelbepuder, moos

L: kartul, praetud kala, külmkaste, paprika

O: tatra-piimasupp, singisai

KOLMAPÄEV: 15.01

H:mannapuder, moos ja puuvili

L: rossolnik, küpsise-kohupiimamagustoit moosiga

O: ahjukartul, verivorst, kõrvitsasalat

NELJAPÄEV: 16.01

H:8-viljahelbepuder, moos, puuvili

L:kartul, hakklihakaste, peedi-õunasalat

O:pannkook ja singileib

REEDE:17.01

H:hirsihelbepuder, moos ja puuvili

L:kanarisoto, kapsa-porgandisalat

O: õunavorm piimaga

NB! Igal päeval sai või leib, piim või jogurt ning juur-, puuvili.

Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.