Menüü

E 03.05 Tatar, hakklihakaste, marin.kurk

T 04.05 Borš, hapukoor, kohupiimavaht, kissell rabarberi- ja kuivatatud jõhvikatega, banaan

K 05.05 Kartul, azuu, värske kapsa-värske kurgisalat, õun

N 06.05 Makaroni-piimasupp, heeringaleib, vorstisai, kohuke

R 07.05 Kartulipuder, kalakotlet, hiinakapsasalat, õun

E 10.05 Seljanka, hapukoor, maisihelbed jogurtiga

T 11.05 Mulgipuder, kõrned, porgandi-kaalikasalat, melon, keefir

K 12.05 Pasta-kalasupp, riisi-virsikumagustoit

N 13.05 Kartul, sealiha-hapukurgikaste, värske kapsa-porgandisalat, pirn

R 14.05 Makaron hakklihaga, ketšup, värske kurgi-tomatisalat hapukoorega, pirn

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.
Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.