Sõbranädal ja sooja kampsuni nädal

0
613

10. – 14. veebruaril toimub meie koolis korraga kaks teemanädalat. Ootame sõbrapäeva ning sel puhul on igaks päevaks planeeritud mingi põnev tegevus või teema. Terve nädala on avatud sõbrapostkast, kuhu suurtele ja väikestele sõpradele kirju saata saab.

10. veebruaril sõidame Tallinnasse, Lindakivi kultuurikeskusesse vaatama etendust Lumekuninganna.

11. veebruaril tuleme kooli eriti veidrate soengutega ning vaatame, kes oma seongule kõige veidrama kuju suudab anda.

12. veebruaril külastab kooli Lepatriinu teater, koos vaatame etendust “Soovid, soovid, soovid”

13. veebruaril toimub ülekooliline sõbrapäevateemaline viktoriin, kell 16 toimub suur sõbrapäeva disko. Otsi välja peoriided!

14. veebruaril saame kokku oma sõpradega lasteaiast ja koolist ning veedame koos toredasti aega.

Sooja kampsuni nädal on Rohelise kooli üleskutse. See on Belgiast alguse saanud tore komme, mida nii mitmedki meie võrgustikust on samuti asunud tähistama. See on hea võimalus energia kokkuhoiule tähelepanu tõmmata ning ka hinnata ja katsetada, et ehk ei olegi kraad või paar madalam toatemperatuur ebamugav. Ka ühekraadine toatemperatuuri vähendamine võib märgatavat säästu tähendada, eri allikate väitel 5-10% kuludelt (ja ka keskkonnakoormust) aastas. Belgias tähistatakse seda sel aastal 11.veebruaril. Meie kanname sooje kampsuneid terve nädal.