Lõpuaktus

0
808

Kolmapäeval kell 17.00, trötsides ilmataadi viperusi, hüplesid muusika saatel 4.- 6.klassi õpilased koos klassijuhatajatega kooli parki, et koos teistega pidada nende viimane pidu selles koolis. Alates sügisest jätkab kool 4.- klassilisena ning seetõttu lõpetas Pikavere Lasteaed- Algkooli kolme (4.- 6.) klassi lõpetanud õpilased korraga. Direktor Kadri Viira andis tunnistused ja kiitis parimaid, tänas õpetajaid tehtud töö eest. Sõna said Raasiku vallavanem, kooli hoolekogu esinaine, klassijuhatajad. Tänati tunnivälise tegevuse parimaid ja aktiivsemaid. Eriline oli see päev veel sellepärast, et meie koolil olid külas Comeniuse projektis osalenud  sõpruskoolide delegatsioon kaheksast riigist. Siis tuli raske südamega 6. klassi esindusel anda üle valitsuskepp 3.klassi õpilastele, sest neist saavad sügisest kooli vanimad ja teistele eeskuju ning tuge pakkuvad õpilased. Peale aktust, sai saalis keha kinnitada, teha pilte koos sõprade või õpetajatega. Kui ilmataat vahepeal vihmaluugid kinni pani, oli 4.- 6. klassi õpilastel veel üks aukohus. Iga klass istutas kooli parki oma puu. Ning siis hakkaski vaikselt pidu lõppema.                                                                                                                                           Tuult tiibadesse – Kelli- Mai, Maria, Krista, Saara, Anna, Rander, Andre, Ignar, Ken, Ragnar, Nick, Mait, Kert, Raimond, Danel ja Richard.