3860 kg vanapaberit

0
759

Täna toimus Veskisilla kalamajas vanapaberi kogumiskampaania tänuüritus. Sel aastal osales 32 lasteaeda ja kooli Järva-, Viljandi-, Rapla- ja Harjumaalt. Harjumaalt osalesid Oru Põhikool, Raasiku Põhikool ja meie kool.  Kõiki koole tänati auhindade ja meenetega. Peo lõpus said kõik veidi keha kinnitada. Kui eelmisel aastal kogusime 2400 kg, siis arvasin, et ega sel aastal rohkem küll pole võimalik. Minu üllatuseks, pidin oma mõttes pettuma. Kui alguses oli kogumine vägagi loid, siis lõpunädalal käis juba vanapaberi toomisega üksteise tulemuste üle trumpamine. Kokku saime sel aastal 3860 kg. Tänan kõiki õpilasi ja eriti vanemaid, kes meie ettevõtmisesse oma aega ja rammu panustasid, ning sadade kilode kaupa makulatuuri kooli vedasid. Tublisid vanapaberi kogujaid premeeritakse kooliaasta lõpuaktusel.

Kampaania tulemuste ja tänase tänuürituse pilte saab vaadata SIIT