Laulupoiste laul läbis südameid

0
1115

Täna toimus Laagris, Harjumaa koolinoorte vokaalansamblite festival. Esmakordselt osales sellel festivalil meie kooli poiste ansambel. Ansamblisse kuuluvad Kevin, Tarmo ja Kristan. Muusikalist tuge pakkus neile Kert, kes mängis kõlaplaatidel. Esitada tuli kaks erinevat laulu. Õpetaja Külli valis selleks “Jõuluõhtul” ja “Ranitsakandja”. Ega kerge meie poistel seal olnud, sest 1.-3. klassi ansambleid oli üheksa ja tase oli küllaltki kõrge. Žürii otsus tuli selles vanusklassis raskelt, nagu ütles žürii esimees Toomas Voll, oli kummpael väga veniv(ehk kõik see, mida hinnati – laululust, laulude sobivust lauljatele, laulu aranžeering, kooskõla jne) ja žüriiliikmeil kõigil olid erinevad lemmikud. Kuid siiski leiti üksmeel ja hõisati välja kolm parimat. 1.koha sai Kehra Kunstidekooli Heli Laulustuudio ansambel (koos lauldud juba 3-4 aastat), 2.koht läks jagamisele kahe ansambli vahel Saue Gümnaasiumi 3.klassi tütarlaste ansambli (koos laulavad teist aastat) ning oh, imet – PIKAVERE LASTEAED- ALGKOOLI POISTE ANSAMBLI vahel.  (poisid laulavad koos alles esimest aastat). Festivali lõpus võisime öelda, et esimese korra kohta polnud mitte paha tulemus ja võisime oma päeva igati kordaläinuks pidada. Poiste poolt suur tänu õpetaja Küllile!

Isadepäev 122       Isadepäev 146