Bingo Eesti moodi

0
4552

Täna toimus Pikavere koolis maakondlik võistlusmäng “Bingo Eesti moodi”. Osales 12 võistkonda üle maakonna. Tegevust oli leitud ka õpetajatele, kes õpilasi saatsid. Nemad uudistasid loodusrada, samal ajal kui õpilased küsimustele vastuseid leidsid võistlusmängus. Koos mänguga käsikäes mängiti bingot. Peale mängu said kõik osalenud võistkonnad esitleda oma kodutöid- loodusteemalist lauamängu. Kui võistlusmängus oli suur osa teadmistel ja bingo mängus õnnel, siis kodutöid hindasid kõigi koolide õpetajad. Enne kella kahte olid punktid kokku loetud, õnn oli oma bingo-võitja leidnud ja õpetajad oma arvamused üles kirjutanud ja kolm parimat kodutööd leidnud. Kokkuvõte kujunes järgmiseks: “Bingo Eesti moodi” võistlusmängu kolm esimest olid: Paldiski Põhikool, Kose- Uuemõisa Lasteaed- Kool, Kehra Gümnaasium. Bingo numbritemängus Randvere Kool, Harmi Põhikool ja Harkujärve Põhikool. Loodusteemaliste lauamängude seast valiti parimateks: Pikavere Lasteaed- Algkooli, Kostivere Kooli ja Harkujärve Kooli mäng. Tagasiside nii õpilaste kui õpetajate seas oli igati positiivne ja loodeti, et aasta pärast tahaks uuesti osaleda.