Lauluvõistlus Pikaveres ja Raasiku vallas

0
370

Teisipäeval, 3.aprillil toimus Pikavere Mõisakooli lauluvõistlus. Tublisid lauljaid oli kokku 16 ning kontsert kuulajatele meeldiv. Tubli lauljad olid Claudia Loviisa ja Tristan lasteaia Pai-Pai rühmast, Nneka Catherine, Katriin-Marii, Ken, Oliver, Kärt ja Hardi 1.klassist, Richard Thomas ja Kendra Eliisa 2.klassist, Lisandra, Christin ja Alissa 3.klassist ning Pjtor, Kenn ja Jagnar 4.klassist. Raasiku valla lauluvõistlusele pääsesid edasi Katriin-Marii, Kendra-Eliisa, Christin, Alissa, Kenn ning Jagnar. Edu teile!

Ülevallalisel lauluvõistlusel esinesid kõik meie kooli edasipääsenud väga hästi. 7.-9.aastaste hulgast pälvisid märkimise ära kõik 3 lauljat. Alissat ja Katriin-Mariid tunnustati eripreemiaga ning Kendra Eliisa pääses edasi Harjumaa laululapse võistlusele.

10.-12.aastaste hulgast pälvis eripreemia maheda lauluhääle eest Kenn.

Palju õnne!