Laulu- ja tantsupidu Härma küla pargis

0
988

Eile õhtul, kell 17.00 kogunesid taidlejad Pikavere kooli ette, et vihma trotsides ühises rongkäigus liikuda Härma küla pargi poole, kus toimus Raasiku ja Pikavere koolide laulu- ja tantsupidu. Oma panuse otsustasid sellesse ettevõtmisesse anda ka kapell “Oma asi” ja Pikavere kanneldajad ning line- tantsijad. Parki oli kogunenud selleks ajaks hulk inimesi, kes meid pikisilmi juba ootasid. Ja siis võis pidu alata! Esinesid mudilaskoorid, poistekoorid, lasteaiamudilased. Suured ja väiksed kanneldajad ning kapell. Jalga keerutasid nii rahvatantsijad kui line- tantsijad. Objektiivi ette jäid ka Külli ja Vaike, kes hea muusika saatel ei peljanud ka ise lava kõrval jalga keerutada. Ei heidutanud meid hoovihmad ja rõõmustasime iga päikesekiire eest, mis paistis. Lõpus sai kogu publik kaasa laulda populaarset laulu ” Kauges külas”. Peo lõppedes tänas Pikavere Lasteaed- Algkooli ja Raasiku Põhikooli ühine direktor Kadri Viira osalejaid, nende juhendajaid ja inimesi, tänu kellele, see tore pidu teoks sai.

Pikavere pildid 697 Pikavere pildid 698 Pikavere pildid 700 Pikavere pildid 701 Pikavere pildid 702 Pikavere pildid 703 Pikavere pildid 704 Pikavere pildid 705 Pikavere pildid 707 Pikavere pildid 709 Pikavere pildid 710 Pikavere pildid 712 Pikavere pildid 714 Pikavere pildid 720 Pikavere pildid 722 Pikavere pildid 723 Pikavere pildid 728 Pikavere pildid 730