1.Advent

0
856

Täna, 15.30 koguneti kooli parki, et süüdata 1.Advendi küünal. Kohale olid tulnud Raasiku vallavanem Raivo Uukkivi, Pikavere Lasteaed- Algkooli hoolekogu liikmed, kogukonna rahvas, lasteaia lapsed ja kooli õpilased koos vanematega. Peale väikest sõnavõttu kooli pargis, süütas vallavanem 1.Advendi küünla ja koos kohalviibijatega suunduti koolimaja poole. Kõik oli kutsutud jõuluaja ootuse eeskava vaatama ja kuulama. Saalis tekkis harras meeleolu, kui hämaras saalis kuulati imelisi jõululaule, õpetajate ja lasteaialaste esituses kandlemuusikat ja vaadati väikest näitemängu päkapikkude ootusest. Aitäh kõigile lastele ja õpetajatele, kes eeskavasse oma panuse andsid, kava kokku panid ja selle lavastasid. Erilised tänud õpetaja Küllile ja õpetaja Heljule.

1.Advent 004 1.Advent 008 1.Advent 011