1.veerand lõppemas

0
836

17.oktoobril tuli tunnistada, et 1.õppeveerand on otsa saamas ja tuleb esimesel veerandil õpitu kokku võtta. Kolme esimese tunni ajal seda tehtigi. Siis aga peale lõunasööki meelitas sügispäike meid kooliparki. Haarasime rehad ja suured kotid ning suundusime parki lehti riisuma. Peale paaritunnist füüsilist pingutust nägi park palju kaunim ja lehtedest puhtam välja. Siis suundusime taas koolimajja, kus õpetaja Aet tegi kokkuvõtte Läti reisist, mida sai külastada lisaks õpetaja Aedile ka õpetaja Hillar ja Anna, Kelli-Mai, Danel, Ignar ja Andre. Peale slaidiprogrammi polnudki enam muud, kui direktor Kadri Viira kutsus parimatest parimad klassi ette, et neile tunnistused kätte anda ja neid väga heade ja heade õpitulemuste eest tänada. Need, kelle pingutused natuke kehvemaks jäid, said tunnistuse oma õpetaja käest kätte. Olen kindel, et paljudel õpilastel oli esimene mõte, koolimaja ust enda järel kinni pannes – HURRAAAA, VAHEAEG!