Menüü 30.01 – 10.02

ESMASPÄEV 10.04.

 H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Kartul, sealiha-hapukurgikaste, porgandi-rosinasalat. Maisihelbed jogurtiga.

O: Riisi-piimasupp, heeringaleib.

TEISIPÄEV 11.04.

 H: Mannapuder, moos.

L: Kartul, kalaburger, külm kaste, kooliköögivili- redis, paprika. Odrajahuvaht piimaga.

O: Võisai singiga, küpsis, puuvili.

KOLMAPÄEV 12.04.

 H: 4-viljahelbepuder, või.

L: Rassolnik. Muffin.

O: Makaron hakklihaga, ketšup.

NELJAPÄEV 13.04.

 H: Nisuhelbepuder, või.

L: Tatar, hakklihaguljašš, peedi-õunasalat. Tarretis vahukoorega.

O: Võisaiakesed, puuvili, kakao.

ESMASPÄEV 17.04.

 H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Kodune seljanka. Jogurti-kamavaht moosiga

O: Ahjukartul, kalapulk, külm kaste.

TEISIPÄEV 18.04.

 H: Kaerahelbepuder, või.

L: Makaron, kanamaksakaste, peedi-küüslaugusalat. Kakaokissell moosiga.

O: Lotte helbed piimaga, puuvili.

KOLMAPÄEV 19.04.

 H: Riisihelbepuder, moos.

L: Kartul, ühepajatoit. Küpsise-kohupiimamagustoit moosiga.

O: Pelmeenisupp.

NELJAPÄEV 20.04.

 H: 5-viljahelbepuder, või.

L: Kalafrikadellisupp. Kohupiimavorm kisselliga.

O: Ahjukartul, lihapall, banaan.

REEDE 21.04.

 H: Odrahelbepuder, moos.

L: Kartul, pikkpoiss, soe kaste, tomati-sibulasalat. Rabarberisupp saiakrutoonidega.

O: Kookosekook, puuvili.

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.

 Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

 

Comments are closed.