Menüü

TEISIPÄEV 02.01

H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.
L: Frikadellisupp. Muffinid.
O: Makaron juustuga, ketšup, puuvili.
KOLMAPÄEV 03.01

H: Omlett, võisai, mahl.
L: Kartul, praetud kala, külm kaste, porgand.
O: Riisi-piimasupp, heeringaleib.

NELJAPÄEV 04.01

H: Kaerahelbepuder, või, moos.
L: Kanarisoto, kapsa-porgandisalat.
O: Singileib, piparkook.

REEDE 05.01

H: Mannapuder, moos.
L: Värskekapsasupp. Kakaokissell moosiga.
O: Singipitsa, puuvili.

ESMASPÄEV 08.01

H: Tatrapuder, hapukoor, tee.
L: Plov, kapsasalat majoneesiga.
O: Ahjukartul, lihapall.

TEISIPÄEV 09.01

H: 4-viljahelbepuder, või, moos.
L: Kalasupp. Jogurti-kamavaht moosiga.
O:Ahjuviiner, praemuna, võisai, puuvili.

KOLMAPÄEV 10.01

H: Riisihelbepuder, moos.
L: Kartulipuder, kotlett, hiinakapsasalat.
O: Makaroni-piimasupp, vorstisepik.

NELJAPÄEV 11.01

H: Rukkihelbepuder, või, moos.
L: Hernesupp. Piimakissell moosiga.
O: Ühepajatoit hakklihaga, puuvili.

REEDE 12.01

H: Odrahelbepuder, moos, või.
L: Kartul, kanakaste, tomati-sibulasalat.
O: Saiavorm piimaga, puuvili.

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.

 Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

 

Comments are closed.