Menüü 24.04 – 05.05

ESMASPÄEV 24.04.

H: Tatrapuder, hapukoor, tee.

L: Makaron hakklihaga, ketšup, kapsa-porgandisalat. Kakaojogurt.

O: Kukesupp.

TEISIPÄEV 25.04. 

H: Rukkihelbepuder, või.

L: Hapukapsaborš. Vanilli-kohupiimakreem, maasikad.

O: Praetud pelmeenid, hapukoor, puuvili.

KOLMAPÄEV 26.04.

H: 4-viljahelbepuder, või.

L: Kartul, praetud kala, külm kaste, kooliköögivili- tomat, värske kurk. Kiivi-maasikasmuuti.

O: Pannkook moosiga, puuvili.

NELJAPÄEV 27.04.

H: Kaerahelbepuder, või.

L: Kana-nuudlisupp. Õuna-kohupiimavaht.

O: Ahjukartul, kanapihv.

 

REEDE 28.04.

H: Maisimannapuder, moos.

L: Kartul, guljašš, marineeritud kurk. Küpsise-kräsupea.

O: Pitsasaiad, tee, puuvili.

TEISIPÄEV 02.05.

H: Müsli jogurtiga.

L: Frikadellisupp. Maasika-rabarberisupp küpsistega.

O: Ahjukartul, praemuna.

KOLMAPÄEV 03.05.

H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Kartul, viinerikaste, hapukapsasalat. Kama marjadega.

O: Makaroni-piimasupp, vorstisai, puuvili.

NELJAPÄEV 04.05.

H: Nisuhelbepuder, või, puuvili.

L: Pasta-kalasupp. Kohuke.

O: Kartuli-hakklihapüree, värske kurk.

REEDE 05.05.

H: Odrahelbepuder, moos.

L: Kanarisoto, hiinakapsa-, kurgi-, tomati-, redisesalat.

Tropica kompott.

O: Singi-kodujuustupirukas, puuvili.

 

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.

 Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

 

Comments are closed.