Menüü

ESMASPÄEV 09.10

 H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Kanarisoto, porgandi-küüslaugusalat.

O: Vaarika-kohupiimasaiake, puuvili.

TEISIPÄEV 10.10.

 H: Maisimannapuder, moos.

L: Värskekapsasupp. Kohupiim õunakisselliga.

O: Makaron juustuga, ketšup, värske kurk.

KOLMAPÄEV 11.10.

 H: 5-viljahelbepuder, või, puuvili.

L: Kartulipuder, grillvorst, hiinakapsasalat.

O: Tatra-piimasupp, sprotisai.

NELJAPÄEV 12.10.

 H: Odrahelbepuder, moos.

L: Kalaseljanka. Maasikajogurt kamapallidega.

O: Ahjukartul, kanapihv, värske kurk.

REEDE 13.10.

 H: Kaerahelbepuder, või.

L: Kartul, hautatud köögivlijad sealihaga.

O: Šokolaadimuffin, puuvili.

ESMASPÄEV 16.10.

H: Tatrapuder, hapukoor, mahl.

L: Hakklihasupp. Mannavaht piimaga.

O: Ahjukartul, praetud köögivili, puuvili.

TEISIPÄEV 17.10.

H: Rukkihelbepuder, või.

L: Kartul, kalapihv, külm kaste, kooliköögivili- tomat, redis.

O: Maisihelbed jogurtiga, juustuleib.

KOLMAPÄEV 18.10.

H: Kaerahelbepuder, või.

L: Seljanka. Marjane kama-kohupiimamaius.

O: Makaron hakklihaga, ketšup.

NELJAPÄEV 19.10.

H: Riisihelbepuder, moos.

L: Kartul, vorstikaste, kapsa-värskekurgisalat.

O: Pelmeenisupp.

REEDE 20.10.

H: Nisuhelbepuder, või.

L: Tatar, sealiha-hapukurgikaste, peedi-õunasalat.

O: Singi-kodujuustupirukas, puuvili.

 

Iga päev laual leib, piim ja juur- või puuvili.

 Kui tekib küsimusi allergeenide kohta, küsida kokalt.

 

Comments are closed.